RootWarez.Org

Fuck You Copyright

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ALEMDAR

MesajKonu: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Mayıs 29, 2010 9:30 pm

Kullanıcı profilini gör
ALEMDAR

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Mayıs 29, 2010 9:31 pm

bence site devam etsinn kapatılmasın
Kullanıcı profilini gör
ALEMDAR

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Mayıs 29, 2010 9:32 pm

Kullanıcı profilini gör
niccor13

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Mayıs 29, 2010 9:58 pm

konu falan yok niye devam etsin ki
Kullanıcı profilini gör
The Joker
Admin

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Salı Haz. 01, 2010 1:19 am

Tamam arkadaşlar Sitemiz devam edecek. Kısa zamanda tasarımlara başlayacağım.
Kullanıcı profilini gör http://rootwarez.yforum.biz
gk42

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Paz Haz. 27, 2010 4:53 pm

slm arkadaslar ben de bu siteye yeni üye oldum
site neden kapansinki önce ne güzeldi simdide öyle olsun
Kullanıcı profilini gör
kobra50

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Salı Tem. 06, 2010 11:40 pm

selam abi kapatmayın
Kullanıcı profilini gör
enwhere

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Tem. 24, 2010 2:55 pm

devammm arkadaşlar =)
Kullanıcı profilini gör
gzamele

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Ağus. 28, 2010 9:31 pm

son sürat devam tabiikide
Kullanıcı profilini gör
eXCaLiBuR

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Eyl. 04, 2010 4:52 pm

Devam Edsin !!!!
Kullanıcı profilini gör
ceasar

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Perş. Eyl. 16, 2010 10:06 am

devam beyler durmak yok Smile
Kullanıcı profilini gör
ibrahim1989

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Ptsi Kas. 22, 2010 1:35 am

bencede kapatılmasın istediğim programların oyunların filmlerin çoğunu bu sitede buluyorum hemde linkler sağlam bir şekilde, bilmiyorum benimle aynı fikirdemisniz...
Kullanıcı profilini gör
ayı_yogi_35

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Şub. 12, 2011 6:47 pm

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu sitenin forumu yokmu ?
Kullanıcı profilini gör
thegenc

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   Çarş. Mart 02, 2011 4:45 pm

Web Warez içeriği olacaksa devam edilsin. Yazılımcıyım ve bu tarz sitelerden warez paket kuran webmasterları takip ediyorum. Bu tarz siteler bizler için gerekli. Olmasada olur ama olacaksa süper bir ekip ile devam etmesi lazım. Ben yazılımcı olarak sizlere yardım ederim. Karışılıklı bilgi ve beceri paylaşımı ile illaki bir yerlere geliriz. Bence devam edelim ..

Saygılar..
Kullanıcı profilini gör
spor911

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....   C.tesi Mart 05, 2011 4:31 pm

kesinlikle kapanmasin.....
Kullanıcı profilini gör

arkadaşlar ben bu gruba yeni girdimm herkese merabalar bana yardımcı olursanız sevinirimmm.....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Alışma bana;
» İŞ ARAYAN ARKADAŞLAR
» ZOMBİE' arkadaşlar
» iSTe ArKaDASLAR BuTuN HaCK ProgramLAri
» Yeni Sitemiz